Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sylvassa kanter

Sylvassa kanter på torra läppar
Blodet på handen regnar bort
Jag springer, flyr, försvinner
Ser inte, vill inte, andas
Stanna, se upp, men jag vill inte!

Blir det min död?
Försvinner, ut ur världen
en världsbild raseras
En annan byggs upp

Sylvassa kanter på torra läppar
Blodet, det stelnar, koagulerar
Salta tårar byggs upp, spolas bort
Med vinden i håret jag står
ryggen mot livet

Blir jag då ensam kvar?
I världen, livet, allt eller inget
som inte får finnas här eller där
förföljer min egen skugga
Det ekar tomt nu




Fri vers (Fri form) av AmandaCL
Läst 206 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-05 01:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AmandaCL
AmandaCL