Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekon

Väva en väv med djävulen,
där jag sitter i en ensam sal
Ett rum i ett hus, där lågt borta
Tårar som syns,
ingen dem ser
Jag är där men ändå borta i fantasin
Magiska världar,
jag drömmer mig bort
Långt bort i universum,
en annan galax
Ett skrik från ovan,
galaxen är borta
där jag egentligen är
Borta i världen,
vilse i livet

Försvinner och kvävs
En sorgedans med gudar
Där livet det finns,
existerar i min värld av ekon
Studsar mot väggar och hörn,
det hörs
Ekande skrik i vardagen
I ett hus i en skog,
långt borta från världen




Fri vers (Fri form) av AmandaCL
Läst 420 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-20 23:17



Bookmark and Share


  Natten24
tung text, men fin
2017-06-09
  > Nästa text
< Föregående

AmandaCL
AmandaCL