Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan inte prata

Ord som inte kommer ut,
skrik av tystnad som ej kommer ut
Kan inte, kan inte, kan inte
Får ej fram orden som ska sägas
Munkavel ingen kan se
Jag existerar nu och då
Men fann ej min röst
Det blev en tystnad som inte kan brytas
Skriker men ingen hör
för jag är egentligen tyst




Fri vers (Fri form) av AmandaCL
Läst 457 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-12-20 22:30



Bookmark and Share


  Natten24
stark text.
2018-10-31

  S.A.I. Steve Lando VIP
snyggt infångade, tysta, men skrikande, ord
2015-12-21
  > Nästa text
< Föregående

AmandaCL
AmandaCL