Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Teatern utan regissör

Vem är jag när jag andas, lever?
?Ett rollspel utan manus, en teater utan regissör
Skådespelet om mitt liv där jag dansar på scenen
Väjer för livet som slår mot mig, säger replik efter replik
Vet vad publiken vill höra, vad jag vill säga
men håller tyst

Kaoset blev vardag, jag blev en företeelse
Men andas, andas, andas nu och livet är mitt
En teater jag ej kan spela, en teater jag inte vill leva
Pjäsen som ingen förstår, den mörka
försvinnande svarta

”Jag lever” Ljuder det över publiken
Ler ett ansträngt leende




Fri vers (Fri form) av AmandaCL
Läst 404 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-02-03 19:40



Bookmark and Share


  Niliboy
Mycket fint om det vi alla funderar över, själv har jag funnit Bibel å Jesus att ta stöd ifrån när det är motigt ibland!
2016-02-03
  > Nästa text
< Föregående

AmandaCL
AmandaCL