Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Positiv smärta

Converse på vintern,
tonårsminnen
Skor med silvertejp
Barfota genom staden
Med minnen i ögonvrån

Tårar av glitter,
vackert
frågar vi oss
Smärta i själen, kroppen
En falsk trygghet
i verkligheten

Förflutna minnen,
radera
låt dem vara kvar
Positivt som gör ont




Fri vers (Fri form) av AmandaCL
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-16 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AmandaCL
AmandaCL