Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutet närmar sig

 

Solen har gått i moln

igen

Livets domstol

har kallat mig igen

 

Jag är så trött

på kampen

Kämpar mot rött

vill stå kvar på ljusrampen

 

Behöver för en gångs skull hjälp

vill inte förändras, inte min egen ondska känna

Försöker tala till mitt inre, säger släpp

vill bitterhetens självömkan bränna

 

Men trötthetens dilemma

gör det svårt att kämpa

Tvingar mig, mot min vilja, att mer och mer godkänna

att egoismens ”tycka synd om mig själv” smyger sig på som ytterligare en krämpa

 

Ber till guds hjärta

jag är redo skona mig från mitt hat

Ge mig ett ljusets bud utan smärta

även om det innebär livets slut




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-07-05 09:54



Bookmark and Share


  aol
Sorgset gör ont och alla drabbas till slut,
2014-09-14

  Ponkla
Berörande skrivet! Jobbigt du måste ha det, förstår ej din smärta men det kommer en dag då jag också drabbas. Det gör vi alla på något vis.
2014-07-06

  Angel of love
Texten griper tag ordentligt.
2014-07-05

    MelodyOfMemory
Massor av kramar på dig :(
2014-07-05

  Bibbi VIP
Svarar privat.
2014-07-05

  i af apa
sorgset... a broken hallelujah...
2014-07-05

    ej medlem längre
Sorgset, gör ont att läsa.
2014-07-05
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP