Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
samtal...


VIKTIGA PROGRAM

Personer:

Ettan, en aktiv konstnär
Tvåan, en idyllisk latmask

 

Ettan:  

       Det är VIKTIGT att ha program varje dag...

Tvåan:  (med litet skruvad röst)

       mmm, jaha...ja, ...jodå

Ettan:   (drar på det)

       ...men jag orkar bara med TVÅ per dag numera ...

Tvåan:  (glatt och energiskt)

       Jag med! Stiga upp och gå och lägga sig!

 

 

 

2014-07-05  18:24




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Minkki VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-07-05 17:30



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Vad händer då när ens egen kanal bara orkar med ETT program?! Då får man stiga upp hela tiden... ...glömma att man aldrig gick och la sig ;)
2014-07-06

  walborg
Haha - en riktig knorr blev det!!!
2014-07-05

  Marita Ohlquist VIP
Ett ord, två tolkningar.
2014-07-05

  Hans Christian
Vad glad jag blev att läsa det vännen!
2014-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP