Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
igår visades filmen "En man som heter Ove" i TV


Om dagen och stunden vi inte vet

 

 

vilken tur

att i livets lotteri

inte veta när och hur

jag står i tur 

att äntligen bli fri

från allt som givit livet halt

och dra iväg med lätta steg

på Resan utan retur

 

2023-09-14   22:57

 

 




Fri vers av Minkki VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2023-09-14 21:58



Bookmark and Share


  Bengt Johan Alexander Malmsten VIP
Den tiden kommer - den är snart här - då vi slipper oroa oss för vår hädanfärd.

Människorna är värda ett bättre öde,
se Uppenbarelseboken 21:3-4 så finns mer att läsa.
2024-02-19

  Kungskobran VIP
Tiden går
hjärtat slår
år efter år
allt känns som igår
men jag fäller ingen tår
när jag äntligen slutet når
2023-10-30

  Evelyn Falk Möller VIP
En film och en dikt som väcker tankar och känslor.
Livet och döden blir vad var och en gör den till - själv ser jag på livet som evigt (ingen dör, vi byter bara form och kanske plats) med många inkarnationer kvar ännu. Och eftersom ingen kommit tillbaka och berättar hur det är "på andra sidan" (vad jag vet) tror jag också att det är en fantastiskt härlig plats.
Men att leva medans jag lever Det är prio nummer ett.
2023-10-01

  Respons VIP
Bra film och underfundig dikt!
2023-09-21

  TrollTörnTrappan VIP
Jominsann, om man hade vetat så skulle man kanske bara ha tänkt på dödsdagen hela tiden...? Fast somliga hade nog kunnat slappna av först när de "vet"...?
2023-09-16

  Marita Ohlquist VIP
Läser och nickar instämmande.
2023-09-15

  Sorunda-Pelle VIP
glad och fri
blir man att läsa Mi!
2023-09-15

  Larz Gustafsson VIP
Fantastisk film.

2023-09-15

  Lyrik
Har själv sett filmen två eller tre gånger, väldigt berörande.
2023-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP