Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kriget som dör ut


Jag andas, men lever inte när du står där
och ser på

Mellan träden där borta
att se, men inte röra, höra, prata
Blir ett krig inombords
ett krig utan vinnare

Jag lever, men andas inte nu
inte när du står där, samtidigt som jag står här

Du ser på, medan jag krigar
och förlorar

Med livet i ett kuvert med rosa frimärken
som ska försvinna
Det finns inte rosa frimärken nu
Kampen försvinner med kriget som dör ut
Nu, inte sen eller då




Fri vers (Fri form) av AmandaCL
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-05 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AmandaCL
AmandaCL