Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morron

Mitt täcke andas fortfarande
dina dofter
i morronljuset spretar björkarnas nakna grenar
mot skyn

tb




Fri vers av tom boreland
Läst 431 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2006-03-29 17:58

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  miss angelique
få ord men säger mycket med känsla.
2008-12-20

  Blåbäret
väldigt avskalat och naket, alldeles inpå huden...
2008-12-19

  Sanningsägaren VIP
ett minne
och en strävan
naket vackert...
2006-08-02
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland