Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tur att man inte är busschaffis i Reinfeldt sjuka Sverige

 

Nä nu tar vi oss i kragen

lyfter oss upp på vägen

Gömmer sjukdomen i skogen

så blir vi lättare i stegen

 

Åtminstone så länge vi går och går

Kan vi bedöva smärtan till en låg nivå

Men när tröttheten blir för svår

Är det omöjligt att förändra en ögonridå

 

Ungefär som att köra bil och bli trött

du kan plåga dig att köra mil efter mil

Men när ögonen blir för trötta är det kört

Inte ens rakblad under ögonlocken duger då som en sista kil




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-06 13:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nej då hjälper inget, sömnigheten går inte att kontrollera.
2014-07-06

  kjell-åke bearfoot VIP
Till dum/Astronaut: Det är då inte "mitt" Sverige, jag är bara "fångad" här..... om jag var svensk borde jag väl ha någon medmänsklig rättighet ?
2014-07-06

    ej medlem längre
Det är inte Reinfeldts Sverige, det är vårt sverige.
2014-07-06
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP