Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag äger

ingenting
utom
mina tankar
och av dem
delar jag gärna
med mig




Fri vers av Bengt VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-07 08:49



Bookmark and Share


  WyS VIP
Vi är här en kort tid och har allt till låns!
2014-07-29

  Lehva VIP
Vilken klok liten text:-)
2014-07-14

    ej medlem längre
:-) Ja, så är det ju. Men du äger ju också kontrollen över din kropp och dina tankar. :-)
2014-07-07

  Marita Ohlquist VIP
Kommunikation.
Hurra!
2014-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP