Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En mors omsorg består.....trots allt.


.....och hjärtat är uppfyllt av tomhet

 

Att förskingra kärlek är en oförlåtlig synd

Du plundrade mitt hjärta på

tilltro och tillförsikt

Förtroendekontot är absolut tömt

och kärlekens ljusglimt släkt

 

Nu har jag har gått på grund 

vid sorgernas längsta strand

Jag har förlorat allt och

min längtan är blott

ett rämnande kärl i torraste sand

 

Dina färger tonar i skalor av svart 

Varje dag är som den mörkaste natt

och jag sörjer dig var timme och

var minut som om självaste livet flytt

 

Båda brinner vi i en evig skärseld

Jag står i lågans mitt

utan att rygga tillbaka

Jag stöttar dig i oändlig tid

för dig kommer jag aldrig försaka

 

 

 

 




Fri vers av Linda CH VIP
Läst 485 gånger och applåderad av 44 personer
Publicerad 2014-07-15 14:24



Bookmark and Share


  ULJO
En mycket stark text som du ska vara stolt över att ha skrivit. Bokmärke
2014-07-24

  Lärling
Håller med tidigare skribenter. Starkt och vackert!
2014-07-24

    ej medlem längre
starkt och väldigt vackert.
2014-07-20

  Lars Hedlin
Mycket vackert framfört!
2014-07-20

  Anya VIP
fint om villkorslös kärlek.
2014-07-19

  aol
Äkta kärlek går att såra men aldrig att radera,
2014-07-19

    ej medlem längre
Vemodsvackert skrivet, känns djupt i hjärtat..
2014-07-16

  ResenärGenomLivet VIP
Så bra beskriven känsla...
känns igen...
2014-07-16

  Lehva VIP
Så mycket vemod, sorg och kamp. Bravo.
2014-07-16

  Eva Helene VIP
Vad kan vara mera glödande smärtsamt än just det som du beskriver här - just inget tror jag. Mycket väl och vackert förmedlat!
2014-07-15

  Änglaögon
Smärtsamt vackert med hög igenkänningsfaktor...
2014-07-15

    maija tuori

Vackra ord fyllda av oerhört stor smärta .
2014-07-15

  Per Blomqvist
först arg sen bra. slutet gott allting gott. även om jag hör dina utslag. bra
2014-07-15

  aol
så smärtsamt vackert berörande skaldat,
2014-07-15

    ej medlem längre

Din text Berör mig väldigt ...
2014-07-15

  Palett
En mors berörande text om besvikelse och sorg. Starkt !!
2014-07-15

    ej medlem längre
Mycket sorgset men vackert diktat!
2014-07-15

  Alicia Stenfors
Så sorgligt!
2014-07-15

    ej medlem längre
Vackra ord fyllda med smärta.
2014-07-15

  Connie
Mycket smärta, sorglig som berör mig starkt!
2014-07-15

  Marita Ohlquist VIP
Vackert skrivet om något som gör ont!
2014-07-15

    Dan Myrbeck
Bra skrivet. Hoppas inte det är
självupplevt.
2014-07-15

    ej medlem längre
Berörande sorgligt.
2014-07-15

    ADI Nehlin
vackert och berörande..känner igen mig i situationen..kram
2014-07-15

  Ingrid Trolle
Starkt och mycket
berörande
2014-07-15

  louisegirl
Berör..
Vackert skrivet!
2014-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP