Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lite färgblind

Blir trött
På intresse
För vilken färg
Eller sexuellt
Intresse någon
Verkar ha

Bättre då att vara
Färgblind och älska
Alla (h)




Fri vers av Bengt VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-07 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP