Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den exakta


tiden






på kvällen
darrar mormors händer ovanligt
jag visar henne min pilbåge
på morgonen dör hon
tjugo minuter över sju
tiden är den exakta

mamma är trött
jag tar på kalsongerna bak och fram
Hasse fastnar med läppen i skolväskan




Fri vers av Bo Bjelvehammar
Läst 265 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-07 17:48



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En sådan där värld som jag föreställer mig att barnets kan ta sig ut. Lätt fragmenterad. En synnerligen fin återgivning av ett möjligt skeende.
2014-08-22

  pang
gillar dina vardagliga men ändå dramatiska betraktelser.
2014-08-09

  Lena Själsöga Keijser
så fint se dig
igen

bilden
beskriver

upplevelserna med precision
2014-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Bo Bjelvehammar