Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag mot världen


När jag går vilse
kommer du att visa mig vägen då?

När demonerna kommer på besök
och viskar om det förflutna
kommer jag att minnas då
hur vi såg varandra in i ögonen,
sa att vi alltid ska vara tillsammans.

När självkänslan säger
att ingenting någonsin
spelar någon jävla roll i livet
påminner du mig då,
om allt vi betyder för varandra.

När jag går vilse i mig själv
kommer du visa mig vägen hem då?






Fri vers (Fri form) av Katinka VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-07-07 17:49



Bookmark and Share


  Mike
Detta är något av det finaste man kan få. En text som direkt flyttar in i hjärta och själ. Vi ska ta hand om varandra precis så som du skriver. Fortsätta att strida sida vid sida. Med och för varandra.
2014-07-08

  Lars Hedlin
Gillas mycket!
2014-07-08

  AgnesP
Åh så fin... Som en sång.
2014-07-08

  Jordgubbsodlare
En diktad fråga kan väl bara få ett diktat svar? :) Kan ni inte administrera hela kommunikationen här, för att vi så in i pöbeln älskar att se Er göra det, inför oss! :)
2014-07-08

  Ingrid Trolle
Viktiga frågor som
kräver ett svar.
Vackert skaldade.
2014-07-07

    ej medlem längre
Om betydelsen av en vän...
Fint!
2014-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP