Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

finskorna och valet av kön

Vackert bordeaux
färgade snyggt skurna
med utsökt läst

nu vet jag
vilket helvete
det måste vara

Jag ska aldrig
aldrig bli kvinna
tänkte jag

när jag haltande
gick till jobbet




Fri vers av Bengt VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-08 08:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP