Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskar verkligen livet <3 och alla vackra människor jag har runt mig.


Love life.

Låt det bara ske.

Rytmen av era känslor,låt de dansa i kärlekens vågor.
Känn bara känslan av värme och lycka.

Släng alla måsten och riv alla murar.

Sommaren är här och med den kommer kärlek,värme och glädje.

Den ger er kraft och energi att kämpa när mörkret återvänder.

Andas och lev

Lukta och njut

Sommaren är nu.


Önskar er alla en varm och vacker sommar.
För idag kan jag skrika ut.

SEMESTER <3




Fri vers av Angel of love
Läst 289 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2014-07-09 09:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hoppas sommaren omfamnar dig med lika mycket värme och kärlek som du ger oss.
2014-07-16

    livspoesi
energigivande text! den tar jag med mig denna morgon ut i livet!
2014-07-16

  Fem hjärtan VIP
Härligt! Ha en underbar semester! Kram
2014-07-13

    Om
Härlig bild o text!
2014-07-12

  Kulkub
Trevlig och skön semester till dig.
Älska och njut på alla sätt som du är bra på.<3
2014-07-12

  Connie
Detsamma till dig! Ta hand om dig och dina nära. Njut så mycket som du bara kan vännen. Det är du värd <3
2014-07-11

  Lars Hedlin
Underbart! Lev;Älska och Njut! ;) <3
2014-07-10

    Max Poisé
Gott!
Det är ju det där små stunderna av lycka som laddar batteriet som mest.

Kram på dig
2014-07-10

    ej medlem längre
Vilken pirrande glad text, semester är du så värd från ditt jobb, men jag hoppas du inte tar semester från poeter?
Kramar i solen till dig, och njut vännen med dina nära. <.3
2014-07-10

  Lehva VIP
Vilken härlig känsla du förmedlar:-). Njut:-)
2014-07-09

    ej medlem längre
Underbart att få slippa bojorna för en stund. :)
Kram!
2014-07-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Härligt! Ha en avkopplande semester, min vän!
2014-07-09

    Dan Myrbeck
Härlig hyllning
till somrig sommar!
2014-07-09

  Maria Sundelin VIP
Ha en underbar semester vännen.
Kramar
2014-07-09

  louisegirl
Härligt och fint skrivet!
Önskar dej en fin semester <3
2014-07-09

  Marita Ohlquist VIP
Härlig, positiv text!
2014-07-09

  M M Mannheim VIP
Härligt för dig med semester! Från en som har ständig semester.
2014-07-09

    ej medlem längre
Vilken härlig känsla du förmedlar, känns ända in.. Fint!
2014-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love