Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

havet

Likt havets kraftfulla våg fyller du min tomma strand
bländad av solens alla strålar som speglas i havet från dig
ljuset smeker alla delar på min kropp, du erövrar mitt ödsliga land
endast genom dig du vackra stjärna, fylles det tomma hos mig

Jag söker och letar när du inte längre finns omkring
var finns det ljuset som mot mig alltid ler
du kärlekens gudinna och min evighets ring
sluter nu mina ögon,drömmer vidare och ber




Fri vers av 100% Granit
Läst 224 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-07-09 10:37



Bookmark and Share


  louisegirl
Mycket vackert!
2014-07-09

  mare VIP
Vacker dikt
2014-07-09
  > Nästa text
< Föregående

100% Granit
100% Granit