Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädslans smärta

Mina underbara älskade barn
jag orkar eller vill inte längre fly
eller ens gömma mitt sårade hjärta
som bär på all min smärta
en sak håller mig fortfarande vid liv
där min endaste eviga önskan
är att få leka med min er barn i grönskan
jag håller ofta telefonen hårt i min hand
för att äntligen en dag få kraften tillbaka för att er kunna ringa
men rädslan från er mamma får hjärtat i mig alltid att springa
mina ord räcker inte till för vad jag känner
men varje dag sitter jag här med mina smärtsamma tankar
för jag vet aldrig hur ni mår och vilket får mitt hjärta att slå hårt så det bankar
för alltid kommer ni att vara mina främsta underbara änglar
vad som än kommer sker eller kommer att hända
tills tidens revor och livets karma gjort sitt och får allt att vända
jag vet att ni snart är i min famn igen hos er längtande far
det faller nu en smärtsam tår som är endast för er
som letar sig ner mot mina knutna händer när jag ber
i dag känner jag mig hungrig och stark
även om det ibland känns fruktansvärt svårt
när smärtan i hjärtat hugger till mig så hårt
och det är förmodligen nog så
att ingen i världen alls kan förstå
hur mycket jag älskar er som gör att mitt hjärta
fortfarande orkar slå




Bunden vers av 100% Granit
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-14 11:42



Bookmark and Share


    ryttarinnan
mycket vacker.
2016-09-16

    ej medlem längre
I min hands kupade mörker
håller jag varsamt fågel Blå
Drömskeppet seglar under skyar grå
sakta jag ror på vågornas kam
ljuset skymtar där längre fram
Tiden tassar försiktigt på tå
kransar pryder fågel Blå
vågorna kommer och går
tankarna stranden når

2016-09-14
  > Nästa text
< Föregående

100% Granit
100% Granit