Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens glädje


Även om himlen för det mesta känns grå
så vet jag inom mig att den skall vara blå
likt havet en varm och solig sommardag
då man kan se över horisonten och bara vara jag
utan ångest eller sorg som bär mig fram
simma i frihet som vackra fiskar i en damm
eller glida omkring i havet likt en delfin
med lyckans kärlek och glädjen som styr ens min




Bunden vers av 100% Granit
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-07 02:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så mjuk o vacker text.
Mvh annokas
2016-09-07
  > Nästa text
< Föregående

100% Granit
100% Granit