Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig en en kamp


En kämpe utan hopp
förlorar alltid sitt sista lopp
där löven faller blir hans sista tag
dag för dag och minut för minut
ger du mig mitt sista skjut
en salva för att ta död
färga himmeln röd
Jag biter ihop och ger mig aldrig
tiden är lång
och jag kommer att sjunga dina färgers sång
slut på dig
slut på mig
hoppas att att vi hittar ut
bye





Fri vers (Fri form) av 100% Granit
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-23 23:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En kämpe ger aldrig opp
tappar inte sitt hopp
flaggan är hissad i topp
Handsken laddas med dynamit
sjung ur hjärtat en sång
dagen lång













2016-11-24
  > Nästa text
< Föregående

100% Granit
100% Granit