Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamvargen

Man går aldrig felfritt eller obemärkt fram genom livet
helst om ens föräldrar som skall agera lärare inte gör det
och visa åt vilket håll man ska gå eller välja
även om man gör sina egna val här i livet
är valen man gör svåra om man inte har någon vid ens sida
jag är en sökande person som har fått lära mig nästan allt själv
men det är jag tacksam för eftersom det har gett mig styrka
en styrka som inte alla har, de har en trygghet att luta sig mot
jag är en kämpe som aldrig ger upp och fortsätter min kamp
kampen kommer att fortgå ända tills jag ligger nergrävd
invid min mamma och släktingar på tre meters djup




Fri vers av 100% Granit
Läst 457 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-07 15:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar kämpe! ;) Då är vi två! Att aldrig ge upp! Kampen om det goda livet! Kram
2016-09-09
  > Nästa text
< Föregående

100% Granit
100% Granit