Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månskensbad

Mittemellan Salbohed
och utfarten till Avesta
ligger en vacker badplats.

Kl 23.45 kastade jag av mig
alla kläder och klev ner i
det ljumma vattnet.

Månen speglade sig i vattenytan
och omslöt mig med kvinnlig
energi.

Renad och fri från Din elakhet.

Pånyttfödd igen och så nöjd över
att jag är en mogen kvinna.





Fri vers av WyS VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-07-09 13:08



Bookmark and Share


  Connie
En helt underbar liten text! Du skriver dig rakt in i mitt hjärta!
2014-07-10

  Lars Hedlin
Mycket fint beskrivit!
2014-07-10

  Lehva VIP
Ett reningsbad...ett bad för friheten:-)
2014-07-09

  M:tin
Låter mysigt och fint!!!!
2014-07-09
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP