Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Downton Abbey 1 och 2

I alla tider är människor sig lika fattiga som rika. Det finns goda sidor och dåliga sidor. På ränker och intriger finns det inga slut. Människor vill väl saker blir fel, men livet går vidare. Vad som är rätt eller fel är inte alltid lätt att se. Gammaldags ödmjukhet Replik till Mr Carson från Husan, Mrs Hughes, vid personalutflykten till havet: "Vi är gamla Mr Carson; Vi kan kosta på oss att leva lite"! (doppar försiktigt fötterna i vattnet i strandkanten)




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-09 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP