Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken läker allt till skillnad mot tiden ... ... I kombination är tiden och kärleken dock ett oslagbart läketeam ...


Om det visar sig att allt det jag har erfarit ...

... upplevt och genomlevt
varit nödvändigt för
att jag skulle få möta dig
som är ämnad för mig ...

- Då har det definitivt
varit värt vartendaste sekund
även av det allra mörkaste delarna ...

- Men just nu
när du ännu ej
finns här hos mig ...

... är det lite svårt
att ens föreställa sig ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-07-10 07:30



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Längtan heter
vår arvedel.
Det gäller bara
att ha tålamod
2014-07-10

  WyS VIP
Den som väntar på något gott...heter det ju!
2014-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP