Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valen

Spolas iväg i en båt av sand
Solen hälsar mig välkommen
Till livet och dess oändliga strand
Ska jag känna mig hemkommen

Drömmar om ett hem
Sprickor i tusental
Jag kommer att laga dem
Men jag är en vilsen val

Ett blått djup för mig fram
Smälter in i omgivningen
Jag är from som ett lamm
Tappar aldrig besinningen

Drömmar om en vän
Min resa är global
Jag kommer att hitta den
Men jag är en vilsen val.





Bunden vers (Rim) av Konstgjort
Läst 323 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-07-10 14:39



Bookmark and Share


  Gunilla Wahlsten
Tycker mycket om!
2014-07-11

    ej medlem längre
Jättebra!Snygga rim!
2014-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Konstgjort
Konstgjort