Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faran

Ett vittne ur minnets spegling
Spring, spring, spring, spring
Tysta ord med ögons ledning
Gå in, försvinn, försvinn, försvinn

Kala, svala storstadsmurar
Snäva, sträva råttor kurar
Svala, kala kvinnoburar
Sträva, snäva män som lurar

Släng bort ditt bak och garn
Släng bort din väderkvarn
Släng bort ditt inre barn
Släng bort hela jävla da'n

Ett minne ur vittnets spegling
Rinn, rinn, rinn, rinn
Havet flödar ur ögons ledning
Försvinn, försvinn, försvinn, spring.




Bunden vers (Rim) av Konstgjort
Läst 335 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-11 04:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Konstgjort
Konstgjort