Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyla

Ibland blir det kallt
När ögonen slocknar
och läpparna smakar salt

Ibland blir det tyst
Då tiden stannar
och marken blir kysst

Ibland blir det tungt
När jag tänker så mycket
men tar det så lugnt

Ibland blir det fel
Då hjärnan går i bitar
och aldrig blir hel

Ibland blir det kallt
När själen somnar
och lämnar allt






Bunden vers (Rim) av Konstgjort
Läst 638 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-04-20 14:59



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Ytterligt välsmort
2016-08-11

  KYREUS of Sweden
Charkuteri.
2015-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Konstgjort
Konstgjort