Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Social media

Bilder texter bilder texter
Överallt överallt överallt
Har du någonsin sett
en sida som är mätt
på bilder och intryck
tyck tyck tyck tyck!
Tyck om mig
tyck om dig
tyck om det här
tyck illa om det där
"Gilla detta
det är det rätta!"
"Ge mig bekräftelse då!
Hur kommer jag annars må?"

Så här ser det ut
Det tar inte slut
Men det är varken rätt eller fel
Jag använder det ju också för min del.




Fri vers (Fri form) av Konstgjort
Läst 340 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-07-10 15:00



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Gudinna, all bekräftelse du vill ha, bör du få
2016-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Konstgjort
Konstgjort