Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstig kantat

Kaah-i ... kaaah-ii ...

Kaarrrr ...

 

Kråka kraxar

konstig kantat




Bunden vers (Annat versmått) av Björn Nilsson VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-10 20:29



Bookmark and Share


  Minkki VIP
liten och kul
2014-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP