Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Priset för att finnas för allt och alla som behöver en i ens liv och att alltid vara den stabila punkten i andras tillvaro ... ... är ibland tyvärr när man själv som mest behöver rätt högt ...


Vem bryr sig ...

... om 
vad som hänt mig
när jag ej
är inloggad
eller 
svarar i telefon?

Lite för banala 
frågeställningar i sig,
kanske kan tyckas för dig ...

- Men de har stundom
kommit att bli 
desto mer relevanta för mig ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-07-10 22:18



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är bara mänskligt att önska att någon bryr sej...
2014-07-12

  WyS VIP
När näringen är avskuren tar den en annan väg och rinner vidare!
2014-07-11

  Ingrid Trolle
Jag tror att många bryr sig
när du låter bli att svara i
telefon och inte syns, Det
är, enkelt uttryckt, jobbigt
att alltid finnas för dem som
behöver en, men det är
också positivt att känna att
man finns där för någon och
att man kan stödja
2014-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP