Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magnifik. Du. Och jag.

Självklart förlåter vi oss
Igen
Och
Igen
Ibland tar det bara tid
Att uppbåda
Den kärlek som behövs
För att komma till ro
Med sig själv

Och att

Vakna och älska
I en alldeles egen storhet.





Fri vers (Fri form) av Glitr
Läst 338 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-07-10 23:46



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2014-08-18

  Eva Langrath VIP
En text att tycka om fylld av självinsikt och värme.
2014-07-11

  Lars Hedlin
Gillas mycket!
2014-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Glitr
Glitr