Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tillägnas barndomsvännen Lis, som fyller år idag. Tack för de sextiosju åren som skuttat iväg ! Hoppas på fler, säger Stampe


Lycka VIII (I-VIII)

 

 

 

Lycka är

 

en barndomsvänskap som trots
- eller tack vare! -  våra olikheter
hållit genom livets alla brokigheter

 

 

2014-07-11 




Övriga genrer (Aforism) av Minkki VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-07-11 12:09



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Låter som den starkaste lyckan av alla hittills...
2014-07-11

  walborg
Trofasthet - man får ju inte flera så långa vänskapsband
2014-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP