Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i en underbar sommar utan dess like


tankar och ord svåra att beskriva

för den underbara sommaren finns inga ord för jag njuter i
varje andetag av synen av allt liv i skönheten som existerar

i preses allt runt om mej där jag tittar går känner ser luktar
smakar aromer som passerar runt om mej det finns inga ord

ännu för jag njuter och har inte hunnit sätta ord på något det
är svårt att beskriva en bok som man inte har läst eller beskriva

något man inte har ätit eller gråta av förlusten över någon man
aldrig har älskat denna sommar är jag som alla andra på nytt

född jag är åter på upptäcksfärd på en väg fylld av erfarenheter
lika färska som vårens första knoppar som skjuter upp igenom

jorden och möter morgonens första sol strålar som värmer dom
och fyller dom med törst för att få färger vackra för att locka dom

vackra bina att älska dom och säkra deras nästa vår jag vet att
sommar är sommar fylld av liv och grönska värme och vackra

minnen samt tårar som faller i från min kind av dom tråkiga
minerna och minnena det är just minerna som skiljer den

ena sommaren till den andra kärlek separation ensamheten
mäniskor som man möter och lämnar en stjärna föds och en

faller någon gör mej glad en annan fyller mej med hat och
oförstående handlingar och frustrationer men med tiden och

åldern har jag slutat att bry mej om sådant för jag har viktigare
saker att bry mej om som att leva den tid jag har kvar utan att bara

bli besviken oförstående med en känsla ut av att bara hålla mej vid
liv och finna mej i situationer som jag inte förstår och är orättvisa

om jag inte förstår dom och dom gör mej ledsen varför ska jag slösa
min energi på det i stället för att leva mitt liv som jag hart kvar

för denna sommar är underbart vacker men jag finner inga ord för
dom får jag vänta till vintern när mörker och kylan tvingar dom fram

i min ensamhet frusen och ledsen eller bara lättare att formulera när
det är upplevt och passerat det är lättare att beskriva något som man

har sett och känner en när man lever och suger i sej en otroligt vacker
omgivning och ett paradis utan dess like som vår planet är i vårt universum






Fri vers av den nakna poeten
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-11 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten