Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem ska Du tro på?


Utsikter ger insikter

Jag är varken inbillad
eller utbildad

Livet har gett mig
insikter av alla
utsikter
som
visats.

Bildrikt
bildad




Fri vers av WyS VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-07-12 09:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
På kornet - text!
2014-07-17

  Peter Stjerngrim VIP
Utan bildning
har vi ingen nytta av
hur mycket vi utbildar oss ...
Bildning är det mest väsentliga
för att vi ska kunna få användning
för eventuell mer formell utbilning!
2014-07-15

  Connie
Kärnfull och läcker text!
2014-07-13

  Eva Langrath VIP
Insiktsfulla ord
2014-07-12

  Lehva VIP
Helt underbar. Den sparar jag:-)
2014-07-12

  Marita Ohlquist VIP
Tycker mycket om din text!
2014-07-12

  Lars Hedlin
Ja bra Livets skola den bästa skolan!
2014-07-12

  träsnidaren
Riktigt häftig text. Tycker om den mycket.
2014-07-12
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP