Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets val

Min mun runt hans kuk
Det gör ont, han äcklar mig
det smakar smutsigt kön

Sperman sprutar ut, jag sväljer det bara för att göra honom nöjd.
Nöjd och belåten lämnar han mitt hem med en illusion om att jag är lika nöjd.

Sköljer munnen och hoppas att det var sista gången

Några få dagar går och det går på repeat
Efter varje gång bildas ett nytt sår i min själ.
Han bryr sig inte, för hans illusion är hans verklighet.

Jag beskyller inte honom, för jag väljer, det är mitt val.
Allt är mitt val.




Fri vers av Alwan
Läst 228 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-07-12 10:17



Bookmark and Share


    xilenie
MEN GUD så starkt och berörande, det gör ont! Och aj, vilka obehagliga minnen som väcks.
2014-10-02

  Connie
Stark berörande! Detta är ett fruktansvärt övergrepp!
2014-08-07

  Peter Stjerngrim VIP
Men frågan du kanske borde ställa till dig själv och söka svar inom dig på
är
- Varför gör du detta val ...?

Som utomstående
är det den frågan som jag själv ställer mig då jag ser liknande val göras av så många fler än blott bara dig ...
2014-07-12

  klorin
Känns skevt att applådera den här texten på något sätt, men jag gör det ändå för den är bra. Den berör, blottar det sjuka i världen.
2014-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Alwan
Alwan