Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ser inte ut som om jag kommer härifrån.


i can\'t live, if living is without you.

hjärtat behöver
den där andra delen
är jag verkligen okej
tills jag hittar den där
perfekta delen som
mitt defekta hjärta saknar?
det är som en atom
så liten bit är det som saknas
och ändå gör det så
ont

och jag har timo räisänens
version på mariah careys
\"without you\"
på repeat
och tror att det kanske
kommer någon
som kanske
känner som jag
men
du
vad det är
tomt här

och jag kan inte bara
glömma bort allt
allt vi inte hade
och allt vi hade
vilket inte
var så mycket
men det är OKEJ
för du var värd så mycket
mer än mig
och det var bra
att jag insåg det så snabbt
och det var kanske så
att jag var mera kär i
kärleken i sig än i dig,
förlåt

defekten på mitt hjärta
gör mitt huvud defekt
jag önskar du
kunde förstå det
för det är inte
någon
popdeppig grej
och jag hoppas att
du kan förstå
att det
inte var
ditt fel
utan mitt för
min defekt säger
åt mig att sakna
och att den
där biten
ska vara där,

kan du blåsa
på mina defekter lite
eller i alla fall
få mig att glömma bort dem?

I CAN\'T LIVE IF
LIVING IS WITHOUT YOU,
I CAN\'T LIVE.




Fri vers av Sofi
Läst 976 gånger och applåderad av 1 personer
Utvald text
Publicerad 2006-03-29 23:13



Bookmark and Share


  Bex
Jag gillar den verkligen! Visst är det jobbigt att man måste förklara att man menar något, och att man inte bara använder klyschorna för att det är lätt, och att man inte menar det som en pop...grej?

Den låter är för övrigt helt fenomenalt vacker. Jag kan aldrig lyssna mig mätt på den.

Fint!
2006-04-03

    Björn.
Du skriver fint med ett snyggt språk och en bra rytm. Speciellt en sån grej som när du skriver okej med stora bokstäver, "OKEJ", och skapar en allegori samtidigt som du smyger in ett osynligt utropstecken är mycket vackert. Känns lite repetativ mot slutet, kanske borde du leta efter synonymer till 'defekt'.
Rent innehållsmässigt är den här dikten väldigt skör. Samtidigt som den åberopar kärlekens sötma, eller något i den stilen, känns det som om den lider av lite dåligt självförtroende. Jag tror inte att två halta själar går stadigare för att de lutar sig mot varandra, de måste läka sig själva först.
2006-03-31

    livräddaren
väldigt fin :) lika inspiration av winnerbäck :)
2006-03-30

  Wretling Erik
Vilken förklaring * maffigt *
2006-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Sofi
Sofi