Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aforismen i sig är ju till sin natur sådan att den för att förverkligas är nödvändig att upprepa i samma eller olika form gång på gång på gång ...


Kanske är det irrelevant ...

... men det där
jag ständigt skriftar om
att jag dig 
som är ämnad för mig
så innerligt behöver ...

... är och förblir
oavsett
någonting som för mig
ej blott är livsnödvändigt
utan så ock
absolut sant ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-07-12 17:31



Bookmark and Share


  Tabac VIP
Äkta längtan är vacker dröm....
2014-07-13

  Connie
Längtan är nyckeln till motivation. Den är en mäktig källa som kan användas till att få saker att hända!
2014-07-13

  mickech
mycket bra, det är en längtan många kan känna igen sig i.
2014-07-12

  genni VIP
Vackert, gillar när du skriver kort ibland. Få ord, men djupt innehåll.
2014-07-12

  Ingrid Trolle
Du skriver så
vackert om din
längtan.
En längtan, som jag
tror, att varje människa
har
2014-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP