Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.youtube.com/watch?v=_DHRGrIqmb0


Tick, tack, tick, tack..

Du existerar
snett till höger ovanför mitt huvud
bygger ett bo av smuts skam och socker
sprider en unken odör
avslöjar din närvaro
annars vore du osynlig.

Som en känsla
djupast bak i den tredje tanken
kan inte nå dig
vet inte hur
som ett getingbo längst in i förrådet,
väntar tills det är omöjligt att ignorera mer.
Glömd banan i en gammal väska
men du finns, du andas, du behöver,

vakna.




Fri vers (Fri form) av 1amDina
Läst 322 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-07-13 14:55



Bookmark and Share


  Patrik Järf
Jättebra. Får återkomma med kritik när jag läst gånger till
2015-01-03

  cilax VIP
inga poser här
gillar denna
2014-07-13
  > Nästa text
< Föregående

1amDina
1amDina