Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl I.

Hamnen är nådd
I sorgeskrud vandrar hon barfota
Bär händelseförloppets börda
Borta är böljande blå
Borta är bärnstensblick
Sönderslitande själautplånande strofer
Ekar inuti
Desperata klängandet i födelseskrud
Skamset i minnet
Förvisad från södra tornets topp
För ovissheten
För ensamheten
För möjligheten
Fladdrar i osäkerhetsvindar
Rotlösheten rister i ryggradskotor
Återblickande tacksamhet för färden
Ångrar ingenting med oss
Annat än sista aktens utformning
Mäktigt melankoliskt
Men målet är nått
Tack
Farväl




Fri vers (Fri form) av 1amDina
Läst 24 gånger
Publicerad 2024-03-02 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1amDina
1amDina