Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Infall

Infall är flyktigt som sprit
och dunstar snabbt.
För att det ska bli ett utfall
i form av dikt,
krävs det att man tecknar ner
det från ovan nedfallna
infallet snabbt.




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-13 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP