Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tycker inte om att förlora människor i mitt liv inte bara till andra sidan utan även när omständigheter och olika skeenden gör att kontakten helt upphör ...


Om vi bortser från den äkta kärleken ...

... och det perfekta ögonblicket
man lyckas fånga tillsammans ...

... är det bästa jag vet
när människor jag 
älskat, tyckt om 
och eller brytt mig om
som jag trott försvunnit ur mitt liv
för all framtid ...

... återvänder till 
min medvetna värld
och dess verklighet ...





Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-07-13 19:35



Bookmark and Share


  Connie
Du är så bra på att formulera det som vi andra har så svårt för! Tack!
2014-07-16

  ResenärGenomLivet VIP
Mmm...det är en go känsla...
2014-07-14

  WyS VIP
Så är det!
2014-07-14

  Lehva VIP
Håller med dig.
2014-07-14

  Ingrid Trolle
En ut ur tunneln-
upplevelse.
Känslan att ha förlorat
någon ur sikte är svår,
men glädjen så mycket
större, när man förstår
att det inte är så.
2014-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP