Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig

Jag älskar dig.
Det ska du aldrig
få veta.
I din värld.
finns inte plats
för mig.
Men jag älskar dig,
och jag äger
mina känslor.
Det är större att älska,
än att vilja bli älskad.
Det vill jag iallafall tro.




Fri vers av Lehva VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-07-14 00:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vackert sagt.
2014-07-14

  Angel of love
Kärleken är störst.. I alla former.
2014-07-14

  walborg
Så sant
2014-07-14

  WyS VIP
Störst av allt är kärleken!
Till dig själv och andra!
2014-07-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, jag tror det är sant! Att vara sann mot sig själv och sina känslor är det viktigaste.
2014-07-14

  Anya VIP
Tycker om dubbelheten. Att diktarjaget älskar men ändå väljer att aldrig tala om det och väljer att äga sina känslor.
2014-07-14

  Marita Ohlquist VIP
Bra text.
Jag tror som du!
2014-07-14

  bittemi VIP
Det tror jag med! Fint skrivet
2014-07-14

  Annie b'larsson VIP
Stort vackert och jag tror, sant. Mycket fin dikt.
2014-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP