Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ve och fasa!

jag byter hastigt
perspektiv
snurrar runt
och välter nästan
den piedestal
jag byggt åt mig själv

tänk om min
isolering är
självvald
eller bara synlig
för
mig själv




Fri vers av Bengt VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-14 18:02



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Text med djup innebörd!
2014-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP