Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På rymmen


Ska vi rymma vi två, som vi gjorde en gång när vi var små.
Rymma från sorger och bekymmer, från vardagens mödor
som tynger.

Ta min hand, så ger vi oss av till ett främmande land.
Där kan vi börja om på nytt, och söka efter drömmarna som flytt.

Följer du med mig min vän, är du redo för ett äventyr igen.
Följer du med broder, eller ska du stanna kvar, plocka upp spillrorna och försöka rädda det liv du har.




Fri vers av Jonas Brywe VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-14 20:03



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
en text som får mej att fundera :=)
2014-09-04

  Thomas Widemark
Gillar väldigt mycket!
2014-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Brywe
Jonas Brywe VIP