Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del 2 i Sommar-triologin


Solkatter


Som solkatter,

njutningsfullt sträcker

vi ut våra kroppar.


Låter oss bli smekta,

lapar sol och värme

och älskar sommaren.




Fri vers av Katinka VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-07-14 20:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
VAckert
2014-07-15

  Ingrid Trolle
Underbar bild
du ger oss!
2014-07-14

    ej medlem längre
Smekta av mer än sommaren..du låter antyda mera, vilket gör texten eggande utöver dess uppenbara glädje..
2014-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP