Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del 3 i Sommar-triologin


Sommarkväll


En röd sol

smälter,

ned i fjärden.


I motljuset

är du,

alltid vackrast.


Och i din kyss,

fortfarande

en smak av hav.




Fri vers av Katinka VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-07-14 20:40



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Underbar poesi.. känner sommaren i dina ord.. tycker om...
2016-05-27

  Magica VIP
Så fint! =)
2014-07-22

    Jag är fan större än Sartre
"I motljuset

är du,

alltid vackrast."


Varför är det så? Kanske för att du alltid är vackrast när allting känns som en drömbild i verkligheten.

Förövrigt var hela din text angenäm att läsa.
2014-07-15

  Lars Hedlin
Underbart i känsla
2014-07-15

  Ingrid Trolle
Så fantastiskt
vackert med
helt underbara
bilder ger du oss
dessa enastående
bilder. Man vill
inte sluta läsa.
Man vill stanna kvar
2014-07-15

  Jordgubbsodlare
Fanfar! Det här är så romantisk det kan bli i text! Nästan så man ryser av välbehag. Skicka in denna dikt till någon finsmakarredaktion! :)
2014-07-14

  Oscar E Quinn
Gillar denna! :)
2014-07-14

    ej medlem längre
Fint diktat
2014-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP