Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du hatar mig inte.... Längre

 

 

 

 

I din hall

står jag förkrossad

trasig

 

i bitar.

 

Ber dig 

Kasta mig

på ditt golv.

Krossa mig under din tyngd.

 

Hata mig.

 

 

 

Men

dina ögon avslöjar att du inte hatar mig.... längre.

 

 

 

min värld

r

a

s

a

r

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av wildrose
Läst 279 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-07-15 14:33



Bookmark and Share


  Dilsewat
Desperation...
2014-12-09

  Lars Hedlin
Starkt i beröring!
2014-11-30

    ej medlem längre
Stark, mångbottnad och sinnlig
2014-07-15

    anonyman
fint.
2014-07-15

    ADI Nehlin
stark och berörande text
2014-07-15
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose