Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnan och mannen.

Jag är kvinnan du håller om, i dröm i fantasi och i verklighet.
Jag är kvinnan som saknar, längtar och trånar efter dig.

Du är mannen jag älskar.
Mannen som ger mig leendet på mina läppar, mannen som är min vän min älskare och min beskyddare.

Du och jag är tryggheten i vår kärlek i vår värld.
En värld där ingen ondska bor bara ljuvlig kärlek.
Jag är kvinnan och du är mannen och vi älskar varandra.




Fri vers av Angel of love
Läst 365 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2014-07-15 14:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ah denna kärleken, vad den gör med oss levande varelser.
2014-07-19

  WyS VIP
Tycker om....sista raden som slutord så fint skrivet!
2014-07-18

    ej medlem längre
Underbara ord om kärleken.
2014-07-16

  Kulkub
Säger bara KÄRLEK!
2014-07-16

  ResenärGenomLivet VIP
Varm och äkta kärlek...underbart...
2014-07-16

  louisegirl
Ljuvligt <3
2014-07-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Trygghet och kärlek i fin text!
2014-07-15

  Connie
Trygg och skön känsla rakt igenom. När kärleken är som bäst!
2014-07-15

    ej medlem längre
Kom att tänka på "Mannen och kvinnan" av G.Fröding men den är inte så positiv som din:)
2014-07-15

    ej medlem längre
Som det ska vara..
2014-07-15

    ej medlem längre
Fint, vackert, underbart.
2014-07-15

  Marita Ohlquist VIP
När tvåsamheten är som bäst!
2014-07-15

    Dan Myrbeck
Enkelt men raffinerat
skrivet - bra!
2014-07-15

    ADI Nehlin
underbart vackert
2014-07-15

  Lehva VIP
Så härligt. ..att ni känner så för varandra. Vackert beskrivet.
2014-07-15

  Maj-Lis VIP
Så vackert så
2014-07-15

  Lars Hedlin
I själslig förening med åtrå hjärta och kärlek..Mycket vackert skrivit ;) <3
2014-07-15

    ej medlem längre
Du har en vacker kärlek vid din sida.
Kram <3
2014-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love